José_Américo_de_Almeida

By Wikipedia

José Américo de Almeida (January 10, 1887, in Areia – March 10, 1980, in João Pessoa) was a Brazilian writer, a politician, a lawyer and a teacher.

Bibliography[edit]

  • Reflexões de um Cabra, 1922
  • A Paraíba e seus Problemas, 1923
  • A Bagaceira, 1928
  • O Boqueirão, 1935
  • Coiteiros, 1935
  • Ocasos de Sangue, 1954
  • Discursos de seu Tempo, 1964
  • A palavra e o Tempo, 1965
  • O Ano do Nego, 1968
  • Eu e Eles, 1970
  • Quarto Minguante, 1975
  • Antes que me Esqueça, 1976
  • Sem me Rir, sem Chorar, 1984
Do you want to build a website?
Start Here

Our Guidelines:

  • Reliability
  • Professionalism
  • Innovation